Minőségi háztartási körkéses szeletelőgépek Németországból, 2 év garanciával.

Két év garancia Made in Germany
graef.hu

GRAEF - a német prémiummárka

A GRAEF német családi vállalkozást Hermann Graef alapította 1921-ben Németországban. A cég 9 évvel később, 1930-ban kezdett szeletelőgépeket gyártani. Ez azóta a cég védjegyévé vált, hiszen napjainkban is a konyhai szeletelőgép-gyártás az, ami elsősorban meghatározza a cég termékkínálatát.

A ‘30-as évektől kezdve a GRAEF vált az egyik legjelentősebb vállalattá a konyhai szeletelőgépek piacán, mely annak köszönhető, hogy semmilyen más gyártó nem tudta felvenni a versenyt a GRAEF által képviselt, a szeletelőgépek piacán etalonnak számító kimagasló német minőséggel. Ma már a GRAEF a védjegyének számító szeletelőgépek mellett más konyhai kisgépeket is gyárt.

Amilyen változatos a GRAEF termékpalettája, olyan szilárdak az elvei. A GRAEF márka ma már egyet jelent a praktikus, kimagaslóan tartós, innovatív szeletelőgépekkel és konyhai kisgépekkel. A GRAEF már a kezdetek óta igyekszik a vásárlói igényeket kielégíteni, sőt azok elébe menni. Nem csoda hát, hogy GRAEF innovációk alapján jött létre sok nemzetközi, a szeletelőgépekre vonatkozó irányelv, mely meghatározza a konyhai szeletelőgépek piacát.

A GRAEF termékei kiállják az idő próbáját, csakúgy, mint maga a GAREF vállalat: számos akadály gördült a cég története során a GRAEF fennmaradása elé. Mindezek ellenére a GRAEF mindig talpra tudott állni, sőt Hermann Graef halálát követően a fiai megújították a vállalatot, és a ’70-es évekre a GRAEF egyeduralkodóvá vált a szeletelők piacán.

díjazásA GRAEF konyhai szeletelőgépei nemzetközileg elismert és díjazott konyhai eszközök, melyekkel bármilyen élelmiszert, így kenyeret, szalámit, sonkát, tehát bármilyen felvágottat, sajtokat, zöldségféléket és gyümölcsöket fel lehet szeletelni. Az Európában legnagyobb elismerésnek számító Plus X díjat a GRAEF számtalan alkalommal vehette át. A „Haus&Garden Test” (Ház&Kert Teszt) magazin a GRAEF termékeinek egy részét letesztelte, és mindegyikkel meg volt elégedve. Mindezek mellett a GRAEF bekerült a legjobb 250 német márka exkluzív körébe is.

2011-ben a GRAEF márka kizárólagos magyarországi képviselete a Dunartis Kft. lett. Ugyanazt az irányelvet kívánjuk biztosítani a hazai piacon, amit az alapító Hermann Graef tűzött ki célul: szakszerű szolgáltatás; magas minőségű, könnyen használható termékek és folyamatos innováció.