Minőségi háztartási körkéses szeletelőgépek Németországból, 2 év garanciával.

Két év garancia Made in Germany
graef.hu

Gyakran ismételt kérdések

A szeletelővásárlással kapcsolatban
Hogyan lehet tisztítani a szeletelőgépet?

Konyhai szeletelőinket nagyon egyszerű tisztítani, hiszen körkését egy mozdulattal kivehetjük, folyó víz alatt elmoshatjuk. Az árutámasztó is szintén leszerelhető és folyóvíz alatt elmosható.

Hány év garancia vonatkozik a szeletelőgépekre?

Az összes szeletelőnkre 2 év garancia vonatkozik.

A szeletelők milyen védelemmel vannak ellátva az esetleges balesetek megelőzésére?

A konyhai szeletelőgépeink közül szinte az összes beépített gyerekzárral rendelkezik, továbbá az összes szeletelőnket ujjvédővel láttuk el.

A kést ki lehet venni a szeletelő készülékből a tisztításhoz?

Természetesen. A körkést egy mozdulattal kivehetjük az összes GRAEF szeletelőből.

Milyen ételek szeletelésére használhatom a GRAEF szeletelőket?

Szeletelőgépeinkkel gyakorlatilag minden élelmiszerfajta szeletelhető, legyen szó felvágottról, húsról, zöldségekről, gyümölcsökről, sajtokról, és így tovább. A penge típusától függ, hogy milyen ételekhez a legideálisabb (sima, GRAEF fogazott, vagy hullámfogazott késekkel kaphatóak a gépek). 

Milyen vastag szeleteket lehet vágni egy szeletelőgéppel?

Minden szeletelőnkön fokozatmentesen állítható a szeletek vastagsága. Egészen a vékony szeletektől a kifejezetten vastagig állítható a szeletvastagság. Csupán annyi a dolgunk, hogy a tekerőgombbal beállítjuk, milyen vastag szeletekre van szükségünk, és beindítjuk a gépet. A Graef szeletelőkkel lehetővé válik a precíz, hajszálvékony szeletelés, így Olaszországban érezhetjük magunkat, amikor megízleljük a saját otthonunkban vágott pármai sonka szeleteket.

Mennyire hangos a szeletelőgép?

A szeletelőink közül szinte az összesben rendkívül csendes motor van, így a szeletelés majdnem hangtalan.

Miben különböznek egymástól a különböző fogazású kések?

A sima élű pengével lehetővé válik a precíz, hajszálvékony szeletelés, ezért tökéletesen alkalmas sajt, érlelt sonkák, felvágott, vagy például gyümölcsök szeletelésére. A fogazott élű késtípus jobban ajánlott kenyér szeletelésére, aprólékos munkához viszont kevésbé alkalmazható. A hullámfogazott kés egy középút a sima és fogazott kés között.

Élezhetők a körkések?

Csak azok a kések élezhetők, melyek sima pengével rendelkeznek, de ezek közül sem mindegyik. A Master sorozat minden tagja élezhető késsel rendelkezik. A fogazott és hullámfogazott kések nem élezhetők, de nagyon tartós anyagból készülnek, így rendeltetésszerű használat mellett hosszú évekig használhatja őket.

Mi történik, ha elfelejtem kikapcsolni a szeletelőgépet?

A legtöbb szeletelőnk 5 vagy 10 perccel a használat után kikapcsol, ha bekapcoslva felejtette volna, így nem kell attól tartani, hogy feledékenységből felesleges energiát, és ezzel pénzt pazarlunk.

Milyen anyagból vannak a körkések?

Az összes szeletelőnkhöz magas minőségű rozsdamentes acélkés tartozik. Ez az anyag korrózióálló, ráadásul az antibakteriális tulajdonságai is jobban eleget tesznek korunk higiéniai követelményeinek, mint a többi anyag.

Mekkora helyet foglal egy szeletelő?

A Graef termékpalettáján nagyon változatos gépek találhatók, mindenkinek magának kell kiválasztani, melyik gép illeszkedik a konyhájába. Azok számára, akik kevés hellyel rendelkeznek, kifejlesztettük az összecsukható szeletelőt, mely akár egy fiókban is elfér, vagy akár a falra is felakasztható.

 

Van a szeletelőn gyerekzár?

A legtöbb szeletelőnk beépített gyerekzárral rendelkezik. Az adott modell leírásánál ezt külön feltüntetjük.

Van valamilyen módszer a szeletelőgép kábelének eltüntetésére?

Tudjuk, milyen nehéz a sok kábellel bajlódni egy lakásban. A konyhában még inkább zavaró, ha folyton-folyvást kábelek állják utunkat. Ezért egy híján az összes szeletelőgépünkben van kábeltartó rekesz. Amikor éppen nem használjuk a gépet, egyszerűen csak visszadugjuk ide a kábelt, így olyan, mintha ott se lenne.

Mit tehetek a kések berozsdásodása ellen?

A szeletelőinkhez rozsdamentes acélkések tartoznak, ezért nincs szükség semmilyen külön eljárásra a rozsdásodás megelőzése érdekében.

Van-e lehetőség arra, hogy a gép automatikusan elvégezze a szeletelést?

A háztartási szeletelők esetén az élelmiszert kézzel kell mozgatni. Az üzletekbe, konyhákba szánt GRAEF PROFI szeletelőcsalád egyes modelljei automaták, ami azt jelenti, hogy a szeletelőgép maga mozgatja az élelmiszert.

Milyen erősek a GRAEF szeletelőgépek?

A szeletelőnkibe szerelt motorok 170-185 watt közötti teljesítményűek, típustól függően. A pontos teljesítmény az adott modell leírásánál található.

Mi található a csomagban?

Az összes szeletelőhöz tartozék az árutámasztó és tálca (kivéve EVO E10 és EVO E11, melyekhez tálca nem jár), valamint egy darab kés. Egyes termékek mellé késélező is jár.