Minőségi háztartási körkéses szeletelőgépek Németországból, 2 év garanciával.

Két év garancia Made in Germany
graef.hu

A legjobb szeletelőgépek

Amikor valaki vásárlásra adja a fejét, általában mindig a legjobb termékhez szeretne hozzájutni. Viszont olyan, hogy „legjobb termék” sajnos sokszor nem létezik. Mindenki más tulajdonságok és szempontok alapján dönti el, hogy az adott áru illeszkedik-e az igényeihez, vagy nem. Nincs ez másként egy szeletelőgép esetén sem, hiszen egy ilyen gépet általában hosszú távra szeretnénk beszerezni. Ezért rendkívül lényeges, hogy valóban azt vegyük meg, amire szükségünk van, ami számunra a jó választás, így összegyűjtöttük a GRAEF szeletelőgép kínálatából a legjobb eszközöket a legfontosabb szempontok alapján.

1. A legkisebb szeletelőnk

 „Nem a méret számít” – tartja a mondás, de vajon tényleg igaz? Mielőtt bárki bármi rosszra gondolna, gyorsan leszögezzük, hogy a szeletelőgépek esetén nagyon is fontos tényező az eszköz mérete. Azokban a háztartások, melyek nem rendelkeznek királyi méretű konyhával,  igenis fontos, hogy a konyhai gépek helytakarékosak legyenek. A legkisebb szeletelőgép címet az EVO 10-es és EVO 11-es elnevezésű gépek kapják meg tőlünk, hiszen ezeknek a mérete megegyezik, mindössze 325x230x240 mm nagyságúak. Ez a két gép segíti elkészíteni a fogásokat egy átlagos család mindennapi étkezéseihez; egy kis konyhába mindenképpen jó választásnak bizonyulnak.

2. A legkisebbre összecsukható szeletelőnk

Ma már léteznek olyan szeletelőgépek is, amelyeket egyszerűen össze lehet csukni, vagy fel lehet akasztani a falra. Ezeknek a gépeknek az egyik nagy előnye, hogy nagyon mobilisek, ezért magunkkal tudjuk vinni őket bárhova. Így például a nyaralás alatt sem kell lemondani a szeletelőgép nyújtotta kényelemről. A legkisebbre az UNA 9-es eszközt lehet összecsukni, mely ezáltal az egyik legpraktikusabb szeletelőgép a piacon.

3. A legnagyobb késsel rendelkező szeletelőnk

A legnagyobb kés „kategóriában” a Professional P 9-es szeletelőgép 190 mm átmérőjű rozsdamentes edzett acélkése nyerte el az aranyérmet tőlünk, hiszen nem csupán tartós, hanem rendkívül éles is. A gyártó a szeletelőgép mellé késélezőt is ad ajándékba, így sosem kell attól tartanunk, hogy egy idő után életlen késsel kell dolgoznunk.

4. A legenergiatakarékosabb szeletelőnk

Ha valóban spórolni szeretnénk, akkor érdemes olyan szeletelőgépet választani, mely keveset fogyaszt, sőt mi több, létezik olyan szeletelő, melyhez az energiát mi magunk szolgáltatjuk. A manuális, tekeréssel működtetett szeletelőgépek sajnos ma már kihalófélben vannak, pedig nem sokkal bonyolultabb egy ilyen szeletelő használata, mint automatikus társainak. A Graef Manual szeletelője nevéhez hűen ebbe a kategóriába tartozik; fa fogantyús tekerőkarjával retró hangulata támad a használójának, és természetese zéró elektromos energiafelhasználásával nálink ez a modell nyerte el a legenergiatakarékosabb címet.

5. A legerősebb szeletelő

Az igazi konyhatündérek (vagy ördögök) kedvéért bevettük a listánkba ezt a kategóriát is, hiszen annak, aki nap mint nap a konyhában sürög-forog, ráadásul gyakran látja vendégül ismerőseit, annak nagy teljesítményű szeletelőgépre van szüksége. A Professional P9-es szeletelőgép ezt a kategóriát is megnyerte. Nagy kés működtetéséhez nagy teljesítményre van szükség, és egy erőteljes szeletelőgépre, mely alkalmas sokfogásos ételek előkészítésére. A Professional P9 nagyteljesítményű motorja 185 watton üzemel, ezért nem kell attól tartanunk, hogy nem bírja a strapát, hiszen az „erő biztosan vele van”.

6. Legcsendesebb

Azt gondoljuk, elég zaj ér bennünket a város forgatagában ahhoz, hogy legalább a szeletelőgépünktől elvárjuk a csendes működést. A Classic C 90-es eszköz rendkívül csendes, 170 wattos, energiatakarékos indukciós motorral rendelkezik, mely biztosan nem fog zavarni minket vagy családtagjainkat a szokásos tevékenységeikben. Kellemes érzésünk lesz a használata közben, hiszen extra halk motorja elfeledteti velünk, hogy egy elektromos eszközzel van dolgunk. Természetesen a GRAEF Manual szeletelő kézi hajtás révén motorzaj nélkül még a C 90 modellnél is csendesebb.

7.  A legolcsóbb

Az EVO szeletelőcsalád kis helyigénye mellett kedvező áron beszerezhető, így az ár-érték arány tekintetében mindenképpen kimagasló ez a széria. Az ár és a teljesítmény alapján kiszámított ár-érték arányban is az EVO sorozat teljesít a legjobban, ezért egy átlagos háztartásba jó szívvel ajánljuk.