Minőségi háztartási körkéses szeletelőgépek Németországból, 2 év garanciával.

Két év garancia Made in Germany
graef.hu

Miért praktikus egy szeletelőgép a konyhában?

Graef P9 szeletelő

A szeletelőgépek óriási segítséget jelenthetnek a mindennapok során. Helyettesítik a hagyományos kést, valamint a nem elektromos szeletelőket. Most lerántjuk a leplet a szeletelőgépek előnyeiről, a teljesség igénye nélkül.

Reggeli percek alatt

A reggeli nagy rohanásban általában senkinek nincs ideje nyugodtan szendvicset készíteni. Egyesek inkább előző nap készítik el a másnapi reggelit, időt spórolva ezzel reggel. Szeletelőgéppel a reggeli akár pillanatok alatt, frissen is elkészülhet, hiszen minden alapanyagot gyorsabban lehet vele felszeletelni. Így az uborka, a szalámi, a sajt, vagy a sonka villámgyorsan rákerül a szendvicsre, és máris indulhat a nap.

A tökéletes vastagságú, pontosabban vékonyságú szeletek

graef_evo_e_21_kozel-sm.jpgA szeletelőgépek precizitását semmi sem múlja felül, ezért könnyedén alkothatunk egyenletes, szabályos szeleteket. A tökéletes forma a leheletvékony szeletelés esetében is garantált. Egy átlagos ember ugyanezt az eredményt késsel valószínűleg rengeteg gyakorlás és ujjsérülés után tudná csak elérni. A hajszálvékonyra való szeletelés lehetővé teszi, hogy például egy pármai sonka elfogyasztása során átérezzük annak igazi zamatát.

Pénzt takaríthatunk meg

Meglepően hangzik? Csak meg kell vizsgálni, hogy mennyibe kerül egy kilogramm szalámi rúdban, vagy előrecsomagolva szeletelve. A különbség általában igen jelentős.

Ha valaki rendszeresen vesz szeletelt felvágottat, szalámit, sajtokat, vagy például kenyeret, abban az esetben pénzt lehet megtakarítani, ha szeletelőre vált, hiszen az élelmiszereket sokkal olcsóbban lehet beszerezni egészben, mint szeletelten. Ráadásul így mindig frissebb a termék, nem keményedik meg a vásárlás óta eltelt idő alatt.

Tátva marad a vendégek szája

Egy szeletelőgép óriási segítséget tud nyújtani, amikor az egész családra, vagy egy hatalmas vendégseregre kell főzni. A jobb gépekkel bármit fel lehet szeletelni: az uborkától kezdve a kenyéren át a húsokig. Így igazi varázslónak tűnhetünk, hiszen észre sem vesszük, máris megtelik az asztal finomabbnál finomabb falatokkal.

Van, akinek még az orvos is a szeletelőgépet ajánlaná

A szeletelőgép leveszi a terhet használójáról, elvégzi helyette a nehéz munkát. Így búcsút mondhatunk a csuklófájásnak, megkímélhetjük kezeinket a fáradságos munkától. A soha véget nem érő késhasználat ízületi gyulladáshoz is vezethet, ennek elkerülése érdekében is ajánlott a szeletelőgép használata. Amennyiben már létező ízületi gyulladás áll fenn, feltétlenül beszéljünk orvosunkkal, aki valószínűleg ugyanúgy csuklónk kímélését fogja javasolni. Sokan nem gondolnak rá, de ilyen esetben is nagy segítség egy szeletelőgép.

Hogyan váljunk profi szakáccsá?

A legtöbb kés kézügyességet igényel, a szeletelőgépek használata viszont gyerekjáték. Csupán annyi a dolgunk, hogy beállítjuk, milyen vastag szeletekre van szükségünk, és beindítjuk a gépet. Könnyedén vághatunk olyan szeleteket, melyeket csak magazinokban, illetve főzőműsorokban láthattunk. A tökéletes ételek láttán számíthatunk családtagjaink csodálatára, és kérdéseire: „Felbéreltél egy profi szakácsot?” „Ezt mind te készítetted el ennyi idő alatt?”