Minőségi háztartási körkéses szeletelőgépek Németországból, 2 év garanciával.

Két év garancia Made in Germany
graef.hu

Stílusos szeletelő a konyhában

Egy stílusos konyhában minden apró részlet összhangban van egymással: nem csupán a bútoroknak, hanem minden egyes kiegészítőnek azonos stílust kell képviselniük. Ennek fényében konyhánk kialakításakor olyan háztartási gépeket érdemes beszerezni, melyek dizájnja illeszkedik konyhákhoz. De vajon találunk-e olyan szeletelőgépet, mely teljesen beleillik konyhánk környezetébe? Bizton állíthatjuk, a GRAEF kínálatában minden konyhához létezik megfelelő szeletelőgép.

Minimál vagy modern konyha:

E két konyhatípusra a végtelenül letisztult forma jellemző. A berendezés visszafogottságától, egységétől lesz kiemelkedő egy minimál vagy modern konyha. Az áramvonalas illetve letisztult formákkal bíró konyhabútorok, fényes bútorlapok és felületek, és az inox felületű gépek egységes egészet alkotnak ezekben a konyhastílusokban.

Egy modern vagy minimál konyhához illeszkedő gép semmiképpen sem lehet harsány, vagy feltűnő, tökéletesen bele kell illenie a konyha harmóniájába. Ezért ehhez a típushoz javasoljuk a GRAEF designdíjas szeletelőjét, az UNA9-et, vagy akár a VIVO sorozat szeletelőit. Ezek a szeletelők modern és stílusos kialakításukkal kifogástalan alkotóelemei lehetnek egy minimál vagy modern konyhának.

Vintage vagy klasszikus konyha:

A konyha sokszor a család legfontosabb pontja a közösségi élet szempontjából. Itt gyűlik össze a család, itt beszélik meg a napi problémákat, együtt főzőcskéznek. Egy vintage vagy klasszikus stílusú konyha esetén mindezt különleges és barátságos hangulatú környezetben tehetik ezt meg. Éppen ezért ezt a két stílust két szó jellemzi a legjobban: világos és barátságos. Itt is az egységesség a fontos, azonban ebben az esetben megengedett az egymástól eltérő elemek párosítása. Időtálló, tradicionális formák jellemzik a hagyományos stílusú konyhákat, így például a GRAEF H9 szeletelőgép kifejezetten illeszkedik egy vintage vagy a klasszikus stílusú konyhába. Ez a kissé retró stílusú szeletelő, fafogantyús tekerőkarjával és klasszikus formavezetésének köszönhetően könnyen ékesíthet egy ilyen konyhát.

Loft:

Egy loft lakást a tágas terek jellemeznek, egy ilyne lakás konyhájába egy kissé ipari, és esteleg az átlagnál nagyobb szeletelőgép passzolhat, ilyen például a GRAEF Professional P9 szeletelő. 

Egyedi stílus

A felsorolt stílusirányzatok mellett a GRAEF szeletelő-kínálatában mindenki megtalálhatja a saját konyhájába legjobban illő szeletelőgépet, mely nem csupán kiegészíti azt, hanem teljessé teszi a konyhát.